KAUNEUSHOITOLA EDGEN AVOIMET TYÖPAIKAT

Kauneushoitola EDGE beauty on Tampereen keskustassa sijaitseva tyylikäs, tasokas ja rento kesällä 2018 perustettu kauneushoitola.

EDGEn taustalla on Tampereen ammattitaitoisimpiin ja pisimmällä ammattitaidolla varustettuihin kynsiteknikoihin kuuluva Sari Teinilä, joka on toiminut kynsien parissa vuodesta 2002 ja kauneudenhoitoalalla yrittäjänä vuodesta 2003. Sari on koulutukseltaan stylisti, kynsiteknikko, meikkaaja, Artistic Nail Design- sekä Famous Names Products kansainvälinen kouluttaja, eli moni kynsitaitaja on saanut oppeja Sarilta. “Taidan olla Tampereella yksi pisimpään rakennekynsien parissa työskennelleistä kynsiteknikoista. Vuosien varrella olen nähnyt monia menetelmiä ja opiskellut innolla lisää rakennekynsien tekemisestä ja luonnonkynnen huoltamisesta. Asiakas- ja tuoteturvallisuus on minulle työssäni ykkösasia,” Sari kertoo.


Sarin aisaparina Kauneushoitola EDGE beautyssa häärää Jenni. Jenni teki pitkän uran hotellialalla eri tehtävissä 15 vuoden ajan, kunnes toteutti haaveensa ja opiskeli kosmetologiksi. Asiakaspalvelun rautaisena ammattilaisena Jenni on EDGEssä nainen paikallaan. “Uskon hyvään ja ammattitaitoiseen asiakaspalveluun sekä laadukkailla tuotteilla tehtäviin hoitoihin ja palveluihin,“ Jenni sanoo.

HALUATKO MUKAAN KAUNEUSHOITOLA EDGE BEAUTYN TIIMIIN?

Etsimme tällä hetkellä joukkoomme:

KYNSITEKNIKKOA

Vuokratuolille.

Pohjakoulutus vaaditaan, alan aiempi kokemus välttämätöntä. aiemmasta kokemuksesta vuokratuolipaikasta plussaa.

Ota yhteyttä ja kerro työtilanteestasi sekä tulevaisuudensuunnitelmistasi: info@edgebeauty.fi

RIPSIEN AMMATTILAISTA

Vuokratuolille.

Pohjakoulutus vaaditaan, alan aiempi kokemus välttämätöntä. aiemmasta kokemuksesta vuokratuolipaikasta plussaa.

Ota yhteyttä ja kerro työtilanteestasi sekä tulevaisuudensuunnitelmistasi: info@edgebeauty.fi

Kauneushoitola EDGE beauty on täyden palvelun kauneushoitola Tampereen keskustassa. Olemme kauneudenhoidon ammattilaisia ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää. EDGE beautysta saat kaikki kauneuden palvelut! Palvelemme mielellämme myös miehiä ja osissa palveluita olemme myös räätälöineet erityisesti miehille sopivia palveluita.

Kynsipalvelumme ovat mittavat ja ne tehdään vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Kauneushoitola EDGE beauty tarjoaa rakennekynnet, polygeelikynnet, geelikynnet sekä akryylikynnet unohtamatta kynsien geelausta, kestolakkausta sekä luonnonkynttä helliviä IBX hoitoja. Teemme sinulle upeat rakennekynnet ja pidämme huolta luonnonkyntesi hyvinvoinnista. Olemme erikoistuneet karvanpoistoon ja menetelminä käytössä sokerointi ja vahaus, etsitpä sitten brassi tai hollywood karvanpoistoa intiimialueelle tai säärten karvanpoistoa. Teemme karvanpoistoja myös miehille! Kauneushoitola EDGE beautysta tarjoaa myös suihkurusketus. Käytämme kuuluisia ja niin ammattilaiset kuin asiakkaat hurmanneita Moroccan tan -tuotteita. Teemme myös kasvohoidot ja plasma pen -hoidot ammattilaisen otteilla. Tiestihän, että plasma pen -hoidoilla voidaan hoitaa myös muuta kuin kasvojen ihoa?  

Paikan päältä Kauneushoitola EDGE beautysta voit ostaa myös erilaisia kauneudenhoitotuotteita kotiin. Autamme mielellämme sopivien tuotteiden löytämisessä ja tietenkin kerromme lisää niin kotihoitotuotteista kuin palveluistamme.

Tervetuloa kaunistautumaan ja komistautumaan sekä myös rentoutumaan arjen keskellä Kauneushoitola EDGE beautyyn Tampereelle!