Valmistaudu talveen ajoissa ja ihosi kiittää!

Syysviima puhaltaa ulkona jo hyisenä, ensimmäiset räntäkuurot on koettu ja yöpakkasetkin ovat olleet lähes päivittäisiä. Kylmä ja kuiva ilma, etenkin syksylle tyypilliset nopeat lämpötilan vaihtelut sekä kuiva huoneilma laittavat ihomme koville. Erityisesti kasvojen ohut iho kaipaa erityistä suojaa ja hoitoa talven alkaessa. Nyt on hyvä alkaa hoitaa ihoa, jotta talvella vältyttäisiin ihon kuivumiselta, hilseilyltä ja epämiellyttävältä kutinalta. 

Erityisen koville pakkasaikaan joutuvat couperosaan- ja epäpuhtaisuuksiin taipuvaiset ihotyypit. Ohut couperosa-iho kaipaa erityistä suojaa, jotta se pystyy toipumaan kylmän pakkasilman ja sisäilman vaihteluista. Pintakuiva sekaiho sekä rasvainen iho tarvitsevat sopivan kosteuttavia voiteita, jotta ihohuokoset eivät pääsisi kuivuudesta johtuen tukkeutumaan ja aiheuttamaan näppyjä tai tulehduksia.

Muistathan, että hyvin hoidettu iho näyttää aina paremmalta ja kestää myös säänvaihteluiden rasituksia hoitamatonta paremmin. Tee kasvojen hoidosta, puhdistuksesta ja kosteutuksesta päivitäinen rutiini. Tulkoon talvi ja pakkaset – EDGEn vinkeillä olet valmis!

Vinkkejä talvi-ihon hoitoon kotona - Just For You ❤


Ihon puhdistus

Puhdista kasvot päivittäin. Etenkin iltaisin iho on hyvä puhdistaa, sillä pitkän päivän jälkeen iho on likainen ja tietenkin meikki tulee poistaa päivittäin. Mikäli etsit uutta ja laadukasta kosmetiikkasarjaa, muistathan, että tarjoamme myös meikkiopastusta? https://timma.fi/edgebeauty

Parasta on aina käyttää juuri kasvoille tarkoitettua puhdistustuotetta, sillä saippua heikentää ihon omaa kosteustasapainoa. Talvella kannattaa suosia hellävaraisempia, esimerkiksi voidemaisia puhdistustuotteita. Voidemaiset puhdistustuotteet ovat yleensä geelimäisiä kosteuttavampia. Hyvin kuivaihoinen voi jättää veden joskus tai aina kokonaan pois puhdistuksesta ja sen sijaan pyyhkiä vanulapulla pois voidemaisen puhdistusaineen. Kasvot on hyvä viimeistellä kosteuttavalla hoitosuihkeella aamuin illoin.


Ihon kosteutus

Puhdistuksen jälkeen on ehdottoman tärkeää laittaa silmänympärysvoide, joka voi olla talvisaikaan kosteuttavampi ja koostumukseltaan paksumpi kuin kesällä. Silmänympärystuote on suositeltavaa laittaa aamuin illoin. Muista myös suojata kasvojen iho ympärivuoden korkean kertoimen aurinkosuojavoiteella, ei vain kesäisin vaan myös talvihangilla!

Seerumi ja kosteusvoide ovat talvella todellinen supercombo! Hoidollisena tuotteena kasvoille on hyvä hellästi taputella seerumi, joka on oman ihotyypin ja tarpeen mukaisesti valittu. Seerumit ovat tulvillaan vaikuttavia ainesosia muodossa, jossa ne imeytyvät ihoon nopeasti ja voiteita syvemmälle. Seerumi vaatiikin lähes aina kosteusvoiteen päälle, jotta tehoaineet eivät pääsisi haihtumaan iholta. Kosteusvoide on oikein, ihotyypin mukaan valittuna miellyttävä, helposti imeytyvä sekä tarpeeksi täyteläinen vuodenaikaan nähden. Hyvä kosteusvoide on timanttia iholle, jonka avulla selviää pahimmistakin pakkasista. Muistathan kosteuttaa myös kaulan ja dekolteen siihen tarkoitetulla tuotteella. Lisäksi huulet on hyvä kuoria viikoittain ja kosteuttaa huulienhoitotuotteella.


Sisäinen hoito osana kokonaisuutta

Muista helliä itseäsi ja ihoasi myös sisältä päin. Talveen valmistautuminen lähtee terveellisistä elämäntavoista. On hyvä syödä monipuolisesti, juoda riittävästi vettä päivittäin, harrastaa ulkoilua ja nukkua hyvin. Sisäisesti nautittavat omega-öljyt kannattaa myös ottaa käyttöön, sillä ne edistävät ihon ja limakalvojen hyvinvointia.

EDGEn ammattilaiset apunasi 

Parhaiten valmistaudut alkavaan talveen varaamalla ajan ihonhoidon ammattilaiselle, joka tutkii kasvojesi ihon kunnon ja tarpeet, tekee juuri sinulle sopivan pohjahoidon ja neuvoo oikeiden tuotteiden valinnassa vuodenajan vaihtuessa. Me EDGE beautyssa olemmekin juuri Sinua varten! 

Me huomioimme aina, että jokainen iho on yksilöllinen ja tarjoamme valikoiman laadukkaita, ammattimaisia tuotteita kotihoitotuotteiksi, joilla selättää talvi-ihon haasteet. Ja tietenkin teemme rentouttavat kasvohoidot iSClinicalin ja BtB13:n laadukkailla tuotteilla yksilöllisesti asiakkaan ihon erityistarpeet huomioiden. Varaa aikasi Tampereen rentouttavimpaan kasvoihoitoon!  https://www.edgebeauty.fi/kasvohoidot

Tervetuloa kauneushoitola EDGE beautyyn!