Suihkurusketus hellii ihoa

Suihkurusketus on turvallinen tapa saada päivettynyt tai vähän enemmänkin ruskettunut iho. Tampereella suihkurusketus tehdään ammattitaidolla Kauneushoitola EDGE beautyssa! Suihkurusketuksessa ihosi ei altistu haitalliselle UV-säteilylle eikä suihkurusketus myöskään kuivata ja sitä myötä vanhenna ihoa, kuten perinteinen auringonpalvonta saattaa tehdä. Suihkurusketuksella voit olla terveen päivettynyt ympäri vuoden näilläkin leveysasteilla!

KAUNEUSHOITOLA EDGE BEAUTYN SUIHKURUSKETUKSET

Kauneushoitola EDGE beautysta saat suihkurusketuksia koko vartalolle, sääriin ja kasvojen sekä dekolteen alueelle. Käytämme EDGEssä Moroccan Tan -suihkurusketustuotesarjaa ja myymme myös samaisen sarjan kotihoitotuotteita. Moroccan tan -tuotesarja on hurmannut ammattilaiset ja asiakkaat eikä syyttä!

Moroccan tan suihkurusketuksella on useita etuja. Ensinnäkin, suihkurusketuksesta tulee varmasti tasainen ja ihon pinta on kuulas. Kosteutus ja sävy tulevat samasta purkista, sillä Moroccan tan sisältää muun muassa Argan-öljyä, Rosehip-öljyä ja Aloe veraa. Nämä luonnolliset ihon kosteuttajat ja hellijät antavat ihollesi joustavan ja kosteutetun tunteen sekä luonnollisen värisen rusketuksen. Tuotteissa on myös miellyttävä tuoksu.

HUOMIOITHAN ENNEN SUIHKURUSKETUKSEEN SAAPUMISTA:

Älä poista tai aja ihokarvoja suihkurusketusta edeltävän 48 tunnin aikana.

Suosittelemme asiakkaillemme suihkussa käymistä ja koko vartalon huolellista kuorintaa edellisenä päivänä, jotta ylimääräinen kuollut ihosolukko ja muut mahdolliset ylimääräiset aineet varmasti poistuvat iholta.

Vältä ihoa kosteuttavien pesu- ja kuorintatuotteiden käyttöä, jotta rusketus imeytyy iholle tasaisesti. Samasta syystä emme suosittele käyttämään ihoa kosteuttavia voiteita, rasvoja tai öljyä suihkun jälkeen.

Saavu suihkurusketukseen puhtaalla iholla, ilman meikkiä, deodoranttia tai hajuvettä, sillä ne voivat vaikuttaa rusketuksen lopputulokseen negatiivisesti.

SUIHKURUSKETUKSEN AIKANA

Suihkurusketus otetaan luonnollisesti mahdollisimman pienissä vaatteissa. Suihkurusketuksen ajaksi voi pukeutua esimerkiksi tummiin alushousuihin, rintaliiveihin, bikineihin tai olla ilman vaatetta. Suihkurusketusaine lähtee pesussa pois tummista vaatteista, vaaleisiin vaatteisiin voi jääfä jäämiä.

Mikäli et halua ottaa suihkurusketusta alasti eikä sinulta löydy tummia alusvaatteita, Kauneushoitola EDGE beautysta on mahdollista myös saada kertakäyttöiset string-alushousut käyttöön suihkurusketuksen ajaksi.

Välittömästi suihkurusketuksen jälkeen suosittelemme pukeutumaan tummiin löysiin vaatteisiin ja kenkiin, jotka eivät hierrä ihoa. Näin suihkurusketuksestasi säilyy tasaisena.