KAUNEUSHOITOLA EDGEN ETKOT

Mitä ohjelmaksi polttareihin Tampereella? Millaisen yllätyksen voisi järjestää ystävälle syntymäpäivän kunniaksi? Miten ehdit valmistautua ravintolaillalliselle kiireisen työpäivän jälkeen? Mistä aika tavata ystäviä kiireiseen pikkujouluaikaan? Vastaus kaikkiin kysymyksiin on Kauneushoitola EDGEn ETKOt Tampereella!

Kauneushoitola EDGEn ETKOilla valitset yksin tai ystävien ja lähimmäisten kanssa itsellesi sopivat ja mieluisat kauneudenhoidon palvelut, joiden jälkeen olet rentoutuneena ja huoliteltuna valmis illan seuraavalle etapille. Kauneushoitola EDGEn ETKOt järjestetään kauneushoitolamme tiloissa Tampereen keskustassa Hallituskadulla.

EDGEn ETKOt -paketit:

  • Kestolakkaus + silmämeikki 70€

  • Pikamanikyyri + meikkaus 92€

  • Kestolakkaus + meikkaus 99€

  • Kestolakkaus + säärten vahaus + silmämeikki 109€

  • Kestolakkaus + parafiinikäsihoito + meikkaus 114€

  • Varpaankynsien kestolakkaus + pikamanikyyri + säärten vahaus 126€

  • Varpaankynsien kestolakkaus + meikkaus + säärten vahaus 149€

Kauneushoitola EDGEn ETKOt -paketit ovat ostettavissa ainoastaan liikkeestämme osoitteessa Hallituskatu 7. Ota yhteyttä, mikäli tämä tuottaa ongelmia ja mietitään yhdessä mitä voisimme tehdä.


 

Kauneushoitola EDGE beauty on täyden palvelun kauneushoitola Tampereen keskustassa. Olemme kauneudenhoidon ammattilaisia ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää. EDGE beautysta saat kaikki kauneuden palvelut! Palvelemme mielellämme myös miehiä ja osissa palveluita olemme myös räätälöineet erityisesti miehille sopivia palveluita.

Kynsipalvelumme ovat mittavat ja ne tehdään vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Kauneushoitola EDGE beauty tarjoaa rakennekynnet, polygeelikynnet, geelikynnet sekä akryylikynnet unohtamatta kynsien geelausta, kestolakkausta sekä luonnonkynttä helliviä IBX hoitoja. Teemme sinulle upeat rakennekynnet ja pidämme huolta luonnonkyntesi hyvinvoinnista. Olemme erikoistuneet karvanpoistoon ja menetelminä käytössä sokerointi ja vahaus, etsitpä sitten brassi tai hollywood karvanpoistoa intiimialueelle tai säärten karvanpoistoa. Teemme karvanpoistoja myös miehille! Kauneushoitola EDGE beautysta tarjoaa myös suihkurusketus. Käytämme kuuluisia ja niin ammattilaiset kuin asiakkaat hurmanneita Moroccan tan -tuotteita. Teemme myös kasvohoidot ja plasma pen -hoidot ammattilaisen otteilla. Tiestihän, että plasma pen -hoidoilla voidaan hoitaa myös muuta kuin kasvojen ihoa?  

Paikan päältä Kauneushoitola EDGE beautysta voit ostaa myös erilaisia kauneudenhoitotuotteita kotiin. Autamme mielellämme sopivien tuotteiden löytämisessä ja tietenkin kerromme lisää niin kotihoitotuotteista kuin palveluistamme.

Tervetuloa kaunistautumaan ja komistautumaan sekä myös rentoutumaan arjen keskellä Kauneushoitola EDGE beautyyn Tampereelle!