HYDRAFACIAL - Deep Clean KASVOT

Syväpuhdistava ja tehokas hoito jolla ihosta saadaan kuulas ja kirkas. Ihohuokoset ja epäpuhtaudet imetään kivuttomasti ja nopeasti pois.

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, ihotyypin mukainen kuorinta (happokuorinta), syväpuhdistus ja ihohuokosten tyhjennys/mustapäiden poisto, seerumin imeytys ja loppuvoide.

Hoitoon suositellaan yhdistettäväksi LED valot. Suositellaan vähintään 3 hoidon sarjana. Mahdollisuus tulla hoitoon lääkärin lähetteellä (sairaanhoitajan hoitoon).


HYDRAFACIAL - Hydrate Kasvot

HydraFacial perushoito ihoa kirkastamaan ja kosteuttamaan. Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, nopea syväpuhdistus, seerumin imeytys ja loppuvoide.


HYDRAFACIAL - Anti-Age Kasvot

Tehokkaasti ihoa kirkastava ja syväpuhdistava hoito joka sisältää HydraFacial oman "BabyBotox" tehoseerumin imeyttämisen. Ihon juonteet ja uurteet tasoittuvat, ihon väri tasoittuu ja kirkastuu.

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, happokuorinta ihotyypin mukaan, syväpuhdistus ja mustapäiden poisto, "BabyBotox" seerumin imeyttäminen paikallisesti, kosteuttavan seerumin imeyttämisen ja loppuvoiteet.

Hoitoon suositellaan yhdistettäväksi LED valot.


HYDRAFACIAL -Britenol Kasvot

Ihon sävyä tasoittava ja pigmenttimuutoksia vaalentava hoito. 

Hoitoon kuuluu alkupuhdistus, happokuorinta, Britenol -tehoseerumin imeyttäminen, seerumi ja loppuvoiteet. 

Suositellaan vähintään 5 hoidon sarjana jotta tulokset ovat riittäviä ja pysyvät paremmin. Ei suositella tehtäväksi kesäaikana.


HYDRAFACIAL - LED valot

Valittavana punainen ja sininen valo.

Punainen = Anti-Age, ihon kirkastaminen ja kiinteyttäminen, ihon sävyn tasoittaminen. Apu harmaaseen ja väsyneeseen ihoon.

Sininen = Anti-Inflammation. Soveltuu hyvin epäpuhtaalle iholle. Tasapainottaa talirauhasten toimintaa ja vähentää iholla olevaa tulehdusreaktiota.