KASVOHOIDOT

Kauneushoitola EDGE beautyssa Tampereella kasvohoidot tehdään ammattitaidolla ja asiakasta kuunnellen. EDGEn ammattitaitoinen henkilökunta kertoo mielellään lisää kasvohoidoista ja niiden toimintaperiaatteista sekä auttaa valitsemaan juuri Sinulle ja ihotyypillesi sopivan kasvohoidon, olipa Sinulla sitten rasvoittuva tai kuiva iho tai mikäli sairastat atopiaa tai aknea.

Teemme kasvohoitoja IS Clinicalin BTB13™:n sekä Ekopharman laadukkailla tuotteilla. Ammattitaitoiset ja ihoa hellivät kasvohoidot Tampereelle tekee Kauneushoitola EDGE beauty!

iS CLINICAL - TEHOKASTA IHONHOITOA

iS Clinical® on Innovative Skincare®:n kehittämä tuotesarja sekä ammattilaiskäyttöön että jälleenmyyntiin.

Innovative Skincare® on tieteellisesti edistynyt ihonhoitoyritys, joka kaventaa tieteen ja kauneudenhoitoalan välistä kuilua. Innovative Skincare® on omistautunut kehittämään ja valmistamaan kliinisesti tutkittuja, todistetusti tuloksia tuottavia ihonhoitotuotteita, jotka saavat aikaan dramaattisia parannuksia iholla.

 iS Clinical on korkealaatuinen tuotesarja, jossa on taustalla puhtaat, farmaseuttisen tason kasvipohjaiset raaka-aineet, kasvutekijät ja tarkasti valvotut valmistusjärjestelmät. iS Clinical® -tuotteet kehitetään, valmistetaan ja jaellaan yrityksen omissa tiloissa Los Angelesin alueella, jolloin yrityksellä on täysi kontrolli tuotteiden koostumuksen, valmistusprosessien ja varastonhallinnan osalta.

iS Clinical®  -tuotteet testataan ainoastaan ihmisillä. Tuotteissa ei käytetä eläinproteiinia ja kaikki tuotteet ovat kasvipohjaisia.

 iS Clinical -tuotelinja koostuu ensiluokkaisen laadukkaista ja tehokkaista puhdistustuotteista, erilaisista iho-ongelmia hoitavista ihonhoitotuotteista, kosteuttavista tuotteista ja aurinkosuojatuotteista jotka sisältävät markkinoiden innovatiivisimpia ainesosia ja jotka ovat todistetusti tuottaneet turvallisia tuloksia ihonhoidon saralla jo yli vuosikymmenen ajan. Korjaavat ja ennaltaehkäisevät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoitoteknologiaa, ja ne on helppo yhdistää mihin tahansa hoito-ongelmaan saaden aikaan ihon, joka on terveempi, kosteutetumpi ja ainutlaatuisella tavalla suojattu edistyneellä DNA-suojateknologialla.

 Useat iS Clinical -tuotelinja tuotteet ovat patentoituja mm. YOUTH EYE™ COMPLEX, YOUTH INTENSIVE CRÈME™, YOUTH SERUM™, WHITE LIGHTNING™ COMPLEX, SUPER SERUM™ ADVANCE+®, SHEALD™ RECOVERY BALM, ACTIVE SERUM™.

 iS Clinical on käytössä suuressa osassa Yhdysvaltojen lääkäriasemia ja ihonhoitoklinikoita ja merkin tuotteilla on suuri kannattajakunta myös julkisuuden henkilöiden joukossa. Innovative Skincare®:n kummatkin omistajista työskentelevät yrittäjyytensä ohella syöpäjärjestöissä ja lahjoittavat osan tuotoistaan hyväntekeväisyyteen. iS Cancer Care™ program on Innovative Skincare®:n syöpäjärjestöjen toimintaa tukeva ohjelma, joka tukee aktiivisesti syövästä kärsivien parantumista ja elämisen laatua. Hyväntekeväisyys ja eettisyys ovat yritykselle tärkeitä arvoja.          


BTB13 HOIDOT

BTB13™ -yhdiste on suomalaisen tutkijaryhmän kehittämä ja pohjautuu monivaikutteiseen ja ainutlaatuiseen kantasoluteknologiaan. BTB13 on tieteellinen läpimurto, jonka avulla voidaan aktivoida passivoituneita kantasoluja oroottihapon avulla. Samalla se korjaa kantasolujen energia-aineenvaihdunnan häiriön, josta johtuvat mm. monet iho-ongelmat ja ikääntymisen merkit. BTB13™-yhdiste muodostuu l-karnitiini (BT) aminohaposta ja vitamiininkaltaisesta oroottihaposta (B13).

BTB13™ -yhdisteellä saadaan monivaikutteisia tuloksia

Sillä voidaan vaikuttaa monipuolisesti eri iho-ongelmiin, kuten kutinaan, kuivaan-, atooppiseen- ja couperosa- tai akneihoon. Sillä on positiivinen vaikutus myös haavojen parantumiselle ja arpien ehkäisyyn sekä pigmenttimuutosten hoitoon. Seerumit ja hoitovoiteet sisältävät ihon suojausta lisääviä prebiootteja sekä ihoa kiinteyttäviä ja vahvistavia peptidejä.

Anti-age hoidoilla saadaan aikaan ihon kiinteytymistä ja heleytymistä sekä välittömästi, että pitkäaikaisesti. Anti-age hoito silottaa jo olemassa olevia ryppyjä ja ehkäisee uusien syntymistä. Lisäksi oroottihappo on vahva antioksidantti, BTB13™ -yhdiste suojaa ihosoluja tehokkaasti vapaiden happiradikaalien vaikutuksilta.

BTB13™ on maanlaajuisesti patentoitu hoitomenetelmä, jonka kantasoluja suojaava ja aktivoiva vaikutus on osoitettu ihmisen kantasoluilla kantasolukokeissa. (Patentti- ja Rekisterihallitus, lupa 9865).


EKOPHARMA HELSINKI

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteiden aktiiviaineiksi on valittu kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Marjoilla on monia erinomaisia vaikutuksia ihon ja hiusten hoidossa: ne ovat luonnollisen kauneuden salaisuus. Niiden avulla on kehitetty tehokas ja hyvin siedetty luonnonkosmetiikan ihonhoitosarja herkkäihoisille.

Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle. Tuotteissa käytetään ammattitasoisia vaikuttavia raaka-aineita, joilla on tutkittuja vaikutuksia ihonhoidossa. EKOPHARMAn kulmakivinä ovat tuotteiden hyvä siedettävyys ja erinomainen hoitoteho, nämä ovat pohjana sekä raaka-ainevalinnoille että tuotekehitykselle. Tuotteet eivät sisällä mineraaliöljyjä tai sen johdannaisia, sulfaatteja eivätkä keinotekoisia hajusteita. Tuotteiden säilyvyyttä edistävät aineet ovat luonnollisia ja hellävaraisia.


 

Kauneushoitola EDGE beauty on täyden palvelun kauneushoitola Tampereen keskustassa. Olemme kauneudenhoidon ammattilaisia ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää. EDGE beautysta saat kaikki kauneuden palvelut! Palvelemme mielellämme myös miehiä ja osissa palveluita olemme myös räätälöineet erityisesti miehille sopivia palveluita.

Kynsipalvelumme ovat mittavat ja ne tehdään vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Kauneushoitola EDGE beauty tarjoaa rakennekynnet, polygeelikynnet, geelikynnet sekä akryylikynnet unohtamatta kynsien geelausta, kestolakkausta sekä luonnonkynttä helliviä IBX hoitoja. Teemme sinulle upeat rakennekynnet ja pidämme huolta luonnonkyntesi hyvinvoinnista. Olemme erikoistuneet karvanpoistoon ja menetelminä käytössä sokerointi ja vahaus, etsitpä sitten brassi tai hollywood karvanpoistoa intiimialueelle tai säärten karvanpoistoa. Teemme karvanpoistoja myös miehille! Kauneushoitola EDGE beautysta tarjoaa myös suihkurusketus. Käytämme kuuluisia ja niin ammattilaiset kuin asiakkaat hurmanneita Moroccan tan -tuotteita. Teemme myös kasvohoidot ja plasma pen -hoidot ammattilaisen otteilla. Tiestihän, että plasma pen -hoidoilla voidaan hoitaa myös muuta kuin kasvojen ihoa?  

Paikan päältä Kauneushoitola EDGE beautysta voit ostaa myös erilaisia kauneudenhoitotuotteita kotiin. Autamme mielellämme sopivien tuotteiden löytämisessä ja tietenkin kerromme lisää niin kotihoitotuotteista kuin palveluistamme.

Tervetuloa kaunistautumaan ja komistautumaan sekä myös rentoutumaan arjen keskellä Kauneushoitola EDGE beautyyn Tampereelle!