LAHJAKORTTI KAUNEUSHOITOLA EDGE BEAUTYYN

Mitä ostaa lahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea? Tietenkin lahjakortti Kauneushoitola EDGE beautyyn Tampereella! Lahjakortti rentouttaviin, virkistäviin ja kaunistaviin hoitoihin piristää ja ilahduttaa aina.

Kauneushoitola EDGE beautyn monipuoliset kauneuspalvelut sopivat lahjaksi monenikäisille. Teemme ammattitaidolla rakennekynnet, manikyyrit, pedikyyrit, karvanpoistot sokeroimalla ja vahauksilla, suihkurusketukset, kasvohoidot ja plasma pen -hoidot. Näistä löytyy varmasti juuri Sinun lähimmäisellesi sopiva palvelu, etsitpä sitten syntymäpäivälahjaa, huomenlahjaa, joululahjaa, äitienpäivälahjaa, isänpäivälahjaa tai ihan vaan lahjaa jollekin, josta välität. Kauneushoitola EDGE beautyn palvelut sopivat myös miehille. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa mielellään lahjapulmissa! Tervetuloa suunnittelemaan juuri Sinun lähimmäisellesi sopiva lahja!

Kauneushoitola EDGE beautyn lahjakortit ovat ostettavissa ainoastaan liikkeestämme osoitteessa Hallituskatu 7. Ota yhteyttä, mikäli lahjakortin noutaminen tuottaa ongelmia ja mietitään yhdessä mitä voisimme tehdä.


 

Kauneushoitola EDGE beauty on täyden palvelun kauneushoitola Tampereen keskustassa. Olemme kauneudenhoidon ammattilaisia ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää. EDGE beautysta saat kaikki kauneuden palvelut! Palvelemme mielellämme myös miehiä ja osissa palveluita olemme myös räätälöineet erityisesti miehille sopivia palveluita.

Kynsipalvelumme ovat mittavat ja ne tehdään vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Kauneushoitola EDGE beauty tarjoaa rakennekynnet, polygeelikynnet, geelikynnet sekä akryylikynnet unohtamatta kynsien geelausta, kestolakkausta sekä luonnonkynttä helliviä IBX hoitoja. Teemme sinulle upeat rakennekynnet ja pidämme huolta luonnonkyntesi hyvinvoinnista. Olemme erikoistuneet karvanpoistoon ja menetelminä käytössä sokerointi ja vahaus, etsitpä sitten brassi tai hollywood karvanpoistoa intiimialueelle tai säärten karvanpoistoa. Teemme karvanpoistoja myös miehille! Kauneushoitola EDGE beautysta tarjoaa myös suihkurusketus. Käytämme kuuluisia ja niin ammattilaiset kuin asiakkaat hurmanneita Moroccan tan -tuotteita. Teemme myös kasvohoidot ja plasma pen -hoidot ammattilaisen otteilla. Tiestihän, että plasma pen -hoidoilla voidaan hoitaa myös muuta kuin kasvojen ihoa?  

Paikan päältä Kauneushoitola EDGE beautysta voit ostaa myös erilaisia kauneudenhoitotuotteita kotiin. Autamme mielellämme sopivien tuotteiden löytämisessä ja tietenkin kerromme lisää niin kotihoitotuotteista kuin palveluistamme.

Tervetuloa kaunistautumaan ja komistautumaan sekä myös rentoutumaan arjen keskellä Kauneushoitola EDGE beautyyn Tampereelle!