Kauneushoitola EDGE beautyn palvelut

Kauneushoitola EDGE beauty tarjoaa kattavan valikoiman kauneuspalveluita ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Saat meiltä rakennekynnet monilla menetelmillä: akryylikynnet, geelikynnet sekä polygeelikynnet. Lisäksi teemme kestolakkauksia, geelauksia ja kynsiä vahvistavia hoitoja. Katseen ja silmien kaunistukseksi teemme ripsien kestotaivutukset ja kulmien muotoilut. Karvanpoistoon Kauneushoitola EDGE beauty tarjoaa sokeroinnit ja vahaukset. Kasvoille tarjoamme Ekopharma- ja IS Clinical -kasvohoidot sekä kiinteyttävät ja uudistavat plasma pen -hoidot, joita voidaan käyttää myös muihin vartalonosiin. Lisäksi tarjoamme suihkurusketuksia ympäri vuoden. Olemme siis täyden palvelun kauneushoitola!

Palvelemme mielellämme myös miehiä.
Ammattitaitoinen henkilökuntamme kertoo mielellään lisää palveluista ja käytettävistä tuotteista.
Paikan päältä voit myös ostaa laadukkaita tuotteita kotikäyttöön sekä lahjakortteja ilahduttamaan ystäviä ja perhettä.

Tervetuloa rentoutumaan Tampereen keskustaan!

RAKENNEKYNNET
Lue lisää →

RIPSIEN KESTOTAIVUTUS
Lue lisää →

SOKEROINTI JA VAHAUS
Lue lisää →

KASVOHOIDOT
Lue lisää →

SUIHKURUSKETUS
Lue lisää →

PLASMA PEN -HOIDOT
Lue lisää →

 

Kauneushoitola EDGE beauty on täyden palvelun kauneushoitola Tampereen keskustassa. Olemme kauneudenhoidon ammattilaisia ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää. EDGE beautysta saat kaikki kauneuden palvelut! Palvelemme mielellämme myös miehiä ja osissa palveluita olemme myös räätälöineet erityisesti miehille sopivia palveluita.

Kynsipalvelumme ovat mittavat ja ne tehdään vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Kauneushoitola EDGE beauty tarjoaa rakennekynnet, polygeelikynnet, geelikynnet sekä akryylikynnet unohtamatta kynsien geelausta, kestolakkausta sekä luonnonkynttä helliviä IBX hoitoja. Teemme sinulle upeat rakennekynnet ja pidämme huolta luonnonkyntesi hyvinvoinnista. Olemme erikoistuneet karvanpoistoon ja menetelminä käytössä sokerointi ja vahaus, etsitpä sitten brassi tai hollywood karvanpoistoa intiimialueelle tai säärten karvanpoistoa. Teemme karvanpoistoja myös miehille! Kauneushoitola EDGE beautysta tarjoaa myös suihkurusketus. Käytämme kuuluisia ja niin ammattilaiset kuin asiakkaat hurmanneita Moroccan tan -tuotteita. Teemme myös kasvohoidot ja plasma pen -hoidot ammattilaisen otteilla. Tiestihän, että plasma pen -hoidoilla voidaan hoitaa myös muuta kuin kasvojen ihoa?  

Paikan päältä Kauneushoitola EDGE beautysta voit ostaa myös erilaisia kauneudenhoitotuotteita kotiin. Autamme mielellämme sopivien tuotteiden löytämisessä ja tietenkin kerromme lisää niin kotihoitotuotteista kuin palveluistamme.

Tervetuloa kaunistautumaan ja komistautumaan sekä myös rentoutumaan arjen keskellä Kauneushoitola EDGE beautyyn Tampereelle!