karvanpoisto

EDGE beauty on erikoistunut karvanpoistoon. Haluamme tarjota laadukkaan karvanpoistokokemuksen Sinulle, siksi olemme valinneet laadukkaimmat vaihtoehdot molemmista menetelmistä. Karvanpoistoon käytetään EDGEssä Depileven vahoja sekä Ecopharman ja Lapinniemen Helmen sokeria. 

Hoitaja valitsee tuotteen karva- ja ihotyyppisi mukaan. Toki voit toivoa aikaa varatessasi jompaakumpaa menetelmää.

Alle 5 viikkoa edellisestä karvanpoistosta EDGEssä, karvat lähtevät edullisemalla hinnalla. Hinnat karvanpoistoon sokerilla tai vahalla on samat.

Suositeltava hoitoväli karvanpoistossa on 4-5 viikkoa.

Poistattaessasi säännöllisesti ihokarvoja, niiden laatu ja kasvu heikkenee. Karvat kasvavat yhä huomaamattomampina ja pehmeämpinä. Karva kasvaa hentoisena, joten voit sanoa hyvästit kutiavalle sängelle. Säännöllinen karvanpoisto vahalla tai sokerilla heikentää karvankasvua ja tulee kerta kerralta hellävaraisemmaksi.

Tässä muutamia syitä miksi kannattaa poistaa karvat hoitolassa: 

 • Karva lähtee juurineen, eikä kasva välittömästi takaisin

 • Ihon pinta pysyy sileänä pidempään

 • Karvankasvu saattaa jopa loppua kokonaan

 • Ihon pinta ei vahingoitu, toisin kuin höylätessä

 • Iho ei tulehdu

 • Hygienisempää

 • Sisäänkasvaneet karvat on helpompi hoitaa hoitolassa ja oikeilla tuotteilla

Sokerilla:
Sokeroinnilla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Sokerointimenetelmällä saadaan poistettua hyvin lyhyttäkin karvaa ja sitä voidaan turvallisesti käyttää koko vartalolle, herkimmätkin alueet silottuvat sokerimassan ansiosta ja tuloksena on karvaton, silkkinen ja pehmeä iho.

Vahalla:
Vahaus on perinteinen tapa poistaa ikäviä ihokarvoja. Se on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä monella kehon alueella. Lämminvahalla ihokarvat lähtevät tehokkaasti. Depileven vahat ovat todella laadukkaita ja meillä käytetään ainoastaan hygienisimpiä menetelmiä. Filmivaha toimii upeasti pienillä alueilla, kuten kasvoilla, kainaloissa ja intiimivahauksessa. Strippivahaa käytetään suuremmille ihoalueille, kuten selkään, reisiin ja sääriin.

Vahuksessa tekijä valitsee vahan asiakkaan iho- ja karvatyypin mukaan.

Erinomaisen tarttumiskyvyn ansiosta lämminvahalla voidaan poistaa jopa 3mm pitkät karvat. Vahaus on laajoilla ihoalueilla monesti nopeampi karvanpoistotapa kuin sokerointi. Vaha levitetään myötäkarvaan ja poistetaan vastakarvaan, ja toisinaan se on paremmin sopiva karvanpoistotapa kuin sokeri, varsinkin silloin kun karva on hyvin haurasta.

Vahauksella iho pysyy sileänä useita viikkoja. Suosittelemme poistoväliksi 4-5 viikkoa.


Kynsipalvelut

Rakennekynsi on luonnonkynnen päälle rakennettava kynsi, joka tehdään geelistä tai akryylista. Geelikynnet rakennetaan valmiista massasta ja kuivatetaan UV- tai LED-lampussa, akryylikynnet taas yhdistetään nesteestä ja jauheesta ja kuivuvat kehon ja huoneilman lämmön vaikutuksesta. Kynsien pituuden rakentamiseen käytetään apuna muottia. Artistic Nail Designin upeasta valikoimasta löytyy oikea rakennetuote kaikille kynsille. Lue lisää.


Fire & Ice Facial

Kliinisesti aktiivinen happokuorinta hoito, joka häivyttää ryppyjä ja juonteita, tasoittaa ja pehmentää ihoa ja edistää solujen uudistumista ilman toipumisaikaa siten, että iho ei ala kuoriutua hoidon jälkeisinä päivinä, kuten perinteisten happokuorintojen jälkeen. Iho on hoidon jälkeen välittömästi edustuskunnossa.
Hoito sopii myös raskaana oleville ja imettäville. 
Kesto noin 30 min.


Honey Enzyme Facial

Tämä ylellinen, kosteuttava entsyymikasvohoito parantaa ihon kuntoa hellän hieronnan ja ravitsevan kosteutuksen avulla. Tehokas hoito kaikille ihotyypeille ja jokaisen hoitokerran jälkeen iho on tasaisempi ja pehmeämpi kuin koskaan ennen.
Kesto noin 45 min.


Harmony Facial

Tämä ihoa hellivä ja uudistava kasvohoito on kehitetty herättämään aistit ja palauttamaan iholle tasapainon samalla kun se kiinteyttää ihoa, kirkastaa ja antaa sille kestävyyttä. Väsynyt iho saa tervettä kuulautta.
Kesto noin 30 min.


Eye Bright Treatment

Täydennä mikä tahansa kasvohoito tämän silmänympäryshoidon avulla hoitaaksesi ryppyjä, juonteita, tummia silmänalusia ja silmänympärysalueen turvotusta.     
Kesto 15 min.           

is clinical kasvohoito


Ionithermie vartalohoito

Ionithermie on vartalonmuokkaukseen sopiva toimenpidekokonaisuus. Hoidon on kehittänyt ranskalainen biokemisti yli 30 vuotta sitten. Toimenpiteen avulla voidaan vähentää kosmeettista selluliittia, kiinteyttää kasvonpiirteitä sekä muokata vartaloa.

Ionithermie-hoito vauhdittaa lymfakiertoa tehokkaasti. Kuona-aineet ja ylimääräinen neste lähtevät liikkeelle. Ihon sävy paranee, solujen uusiutuminen kiihtyy, lihakset saavat uutta muotoa ja ryhdikkyyttä. Toimenpiteen tulokset ovat heti mitattavissa. Kliinisten tutkimusten mukaan yksittäinen hoito kiinteyttää ja kaventaa vartaloa jopa useita senttimetrejä.

 1. Hoitotulokset ovat nähtävissä ja mitattavissa heti toimenpiteen jälkeen.

 2. Hoito vähentää näkyvästi kosmeettista selluliittia.

 3. Vartalon linjat kiinteytyvät, siluetti virtaviivaistuu.

 4. Toimenpiteen jälkeen olo on kevyt ja hyväntuulinen.

 5. Iho tasoittuu, kiinteytyy ja silottuu merkittävästi.

Ionithermia-hoidon taustalta löytyy joukko kliinisiä tutkimuksia, jotka ovat osoittaneet mainosväittämät tosiksi.

 

IONITHERMIE-VARTALOHOIDON KULKU

Ionithermie-vartalohoito alkaa esitietohaastattelulla ja mittauksilla. Mittausten ja esitietokartoituksen jälkeen ensimmäiset hoitotuotteet levitetään iholle käsin. Tuotteiden aktiiviaineet vilkastuttavat verenkiertoa, hajottavat rasvakertymiä ja vapauttavat kudoksiin varastoituneita kuona-aineita. Tuotteiden levityksen jälkeen vartalo pakataan lämpenevän savinaamion sisään. Savinaamio toimii pakkaushoitona ja lämmöntuottajana.

Naamiota vahvistetaan puhdistavilla eteerisillä öljyillä ja merilevällä. Vartalon eri kohtiin asetetaan elektrodeja, jotka stimuloivat haluttuja kehonosia. Iontoforeesin avulla tuotteiden aktiiviaineet saadaan imeytymään tehokkaasti ihoon. Lihakset tekevät hoidon aikana passiivista työtä. Verenkierto ja lymfakierto aktivoituvat: ylimääräinen neste ja kuona-aineet lähtevät liikkeelle.

Kun hoitoaika on lopussa, savinaamio poistetaan. Iho jää puhtaaksi, eikä suihkussa tarvitse välttämättä käydä.
Hoidon lopuksi hoitoalue mitataan uudelleen.

Toimenpide sopii seuraavien ongelma-alueiden hoitamiseen:

 • vyötärö

 • vatsa

 • lantio

 • reidet

 • pakarat

 • samea iho

 • veltostuneet kudokset

 


Ionithermie Active Spa jalkahoito

Painavien jalkojen pelastus. Elvyttävä ja keventävä SPA jalkahoito jonka jälkeen jalat ovat kevyet ja raikkaat.

Hoito sisältää säärien ja pohkeiden kuorinnan, elvyttävän hieronnan, seerumin, voimakkaasti viilentävän naamion sekä loppuvoiteen. Ei sisällä kynsien hoitoa eikä kovettumien poistoa.


moroccan tan suihkurusketus

Moroccan Tan on alkuperäinen Argan öljyllä rikastettu rusketussarja Australiasta! Sarja sisältää tehokkaat ja helppokäyttöiset itseruskettavat tuotteet kotikäyttöön ja rusketuksen ylläpitoon.
Moroccan Tan tuotteissa yhdistyy Argan öljyn ihoa hoitavat ja syväkosteuttavat ominaisuudet. Sen ainutlaatuinen triplavaikutteinen rusketusaineiden, ihoa kiinteyttävien ja kosteuden ihoon lukitsevien yhdisteiden ansiosta saat täydellisen ja luonnollisen sävyn joka kestää.


Uusi ihon kiinteytys- ja uudistusmenetelmä, jonka tulokset näet melkein välittömästi hoidon jälkeen. 
PlasmaPen-hoidolla voidaan mm.
*tasoittaa akne- tai raskausarpia tai venynyttä ihoa
*poistaa varsiluomia
*nostaa laskeutuneita silmäluomia tai suupieliä
*kiinteyttää kaulan tai decolteen ihoa.

HYÖDYT;
*Ei sairaslomaa,
*Näkyvät jäljet iholla vain 4-8vrk
*Tulokset kestävät n. 3-vuotta
*Hoitoalueesta riippuen tarvitaan vain 1-3 hoitokertaa

plasma pen by lwi