PLASMA PEN HOIDOT

Plasma pen on uusi ihon kiinteytys- ja uudistusmenetelmä, jonka tulokset näet melkein välittömästi hoidon jälkeen! Plasma pen -hoitojen jälkeen ei sairaslomaa tarvita, sillä tämän menetelmän jäljet näkyvät iholla vain 4-8 vuorokautta. Hoitoalueesta riippuen hoitoja tarvitaan tavallisimmin vain 1-3 hoitokertaa. Plasma pen -hoitojen tulokset kestävät keskimäärin 3 vuotta! Jos etsit Plasma pen hoitoa Tampereella, käänny Kauneushoitola EDGE beautyn puoleen!

Ammattitaitoinen ja asiakasturvallisuuteen perehtynyt EDGEn henkilökunta kertoo mielellään lisää hoidoista. Huomioithan, että varsinaisesta hoitokonsultaatiosta, jossa arvioidaan juuri Sinun hoidon tarpeesi, veloitamme 50 euroa.

Plasma pen -hoidoilla voidaan auttaa niin nuoria kuin varttuneempia erilaisissa iho-ongelmissa. PlasmaPen -hoidolla voidaan muun muassa tasoittaa erilaisia ihon arpia, kuten aknearpia tai raskausarpia tai venynyttä ihoa. Menetelmällä voidaan myös poistaa kosmeettisesti häiritseviä varsiluomia sekä nostaa nostaa laskeutuneita silmäluomia tai suupieliä. Monet, joilla on couperosa-iho ovat löytäneet helpotusta plasma pen -hoidoista. Plasma pen -hoitoja voidaan käyttää myös ihon kiinteyttämiseen kaulan ja decolteen alueella.


 

Kauneushoitola EDGE beauty on täyden palvelun kauneushoitola Tampereen keskustassa. Olemme kauneudenhoidon ammattilaisia ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää. EDGE beautysta saat kaikki kauneuden palvelut! Palvelemme mielellämme myös miehiä ja osissa palveluita olemme myös räätälöineet erityisesti miehille sopivia palveluita.

Kynsipalvelumme ovat mittavat ja ne tehdään vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Kauneushoitola EDGE beauty tarjoaa rakennekynnet, polygeelikynnet, geelikynnet sekä akryylikynnet unohtamatta kynsien geelausta, kestolakkausta sekä luonnonkynttä helliviä IBX hoitoja. Teemme sinulle upeat rakennekynnet ja pidämme huolta luonnonkyntesi hyvinvoinnista. Olemme erikoistuneet karvanpoistoon ja menetelminä käytössä sokerointi ja vahaus, etsitpä sitten brassi tai hollywood karvanpoistoa intiimialueelle tai säärten karvanpoistoa. Teemme karvanpoistoja myös miehille! Kauneushoitola EDGE beautysta tarjoaa myös suihkurusketus. Käytämme kuuluisia ja niin ammattilaiset kuin asiakkaat hurmanneita Moroccan tan -tuotteita. Teemme myös kasvohoidot ja plasma pen -hoidot ammattilaisen otteilla. Tiestihän, että plasma pen -hoidoilla voidaan hoitaa myös muuta kuin kasvojen ihoa?  

Paikan päältä Kauneushoitola EDGE beautysta voit ostaa myös erilaisia kauneudenhoitotuotteita kotiin. Autamme mielellämme sopivien tuotteiden löytämisessä ja tietenkin kerromme lisää niin kotihoitotuotteista kuin palveluistamme.

Tervetuloa kaunistautumaan ja komistautumaan sekä myös rentoutumaan arjen keskellä Kauneushoitola EDGE beautyyn Tampereelle!