Rakennekynnet ja kynsipalvelut

Rakennekynnet Tampereella Kauneushoitola EDGE beautysta! Kuka tahansa voi saada kauniit kynnet, jotka kestävät arjen askareissa. Rakennekynnet ovat erityinen apu myös kynsien tai kynsinauhojen pureskelijoille sekä joidenkin kynsivaurioiden peittämiseen ja korjaamiseen. Rakennekynsi on luonnonkynnen päälle rakennettava kynsi, joka tehdään geelistä, akryylista tai polygeelistä. Artistic Nail Designin upeasta valikoimasta löytyy oikea rakennetuote kaikille kynsille ja ammattitaitoinen henkilökuntamme kertoo mielellään lisää kauneushoitolassamme käytetyistä kynsituotteista. Kauneushoitola EDGE beautysta Tampereelta voit ostaa myös kotihoitotuotteita kynsien ylläpitoon ja hoitoon.

Miehille teemme esimerkiksi erityisesti miesten käsille ja kynsille suunniteltuja miehekkäitä manikyyrejä.

Me EDGE beautyssa olemme rakennekynsien ammattilaisia ja EDGEn perustaja Sari on työskennellyt rakennekynsien parissa jo vuodesta 2002. Sari on koulutukseltaan stylisti, kynsiteknikko, meikkaaja, Artistic Nail Design- sekä Famous Names Products kansainvälinen kouluttaja. “Taidan olla Tampereella yksi pisimpään rakennekynsien parissa työskennelleistä kynsiteknikoista. Vuosien varrella olen nähnyt monia menetelmiä ja opiskellut innolla lisää rakennekynsien tekemisestä ja luonnonkynnen huoltamisesta. Asiakas- ja tuoteturvallisuus on minulle työssäni ykkösasia,” Sari kertoo.


RAKENNEKYNNET

Geelikynnet ja polygeelikynnet rakennetaan valmiista massasta ja kuivatetaan UV- tai LED-lampussa, akryylikynnet taas yhdistetään nesteestä ja jauheesta ja kuivuvat kehon ja huoneilman lämmön vaikutuksesta. Kynsien pituuden rakentamiseen käytetään apuna muottia.

RAKENNEKYNSIEN HUOLTO

Rakennekynnet tulee huoltaa säännöllisesti noin 3–5 viikon välein. Huoltoväli vaihtelee riippuen asiakkaan oman kynnen kasvusta ja siitä kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet. Huollon yhteydessä vanha geelimassa viilataan pois, jos tarpeen, vauriot korjataan ja kynnelle levitetään uusi geelimassa. Huollon yhteydessä on myös mahdollista muuttaa kynnen muotokieltä, pituutta sekä koristelua.


Huollossa lyhennetään ja muotoillaan kynnet, sekä lisätään kasvurajaan lisää geeliä. Tarvittaessa poistetaan viilaamalla geeli, joka on mahdollisesti irronnut luonnonkynneltä. Rakennekynnen pintaan tulee kirkas geelilakka.

LUONNONKYNNEN GEELAUS

Geelaus tehdään luonnonkynnelle koko kynnen mitalle jatkamatta kynnen mittaa. Geelauksen avulla voidaan haluttaessa kasvattaa pituutta omaan kynteen kynnen luonnollisesti kasvaessa huoltojen välillä. Geelauksen voi myös tarvittaessa liottaa pois.
Huoltoväli määräytyy kynnen luonnollisen kasvunopeuden mukaan. Yleisesti huoltoväli on 3-4 viikkoa.

RAKENNEKYNSIEN TAI GEELAUKSEN POISTO

Jos haluat luopua rakennekynsistä, varaa aika kynsimuotoilijaltasi. Älä missään nimessä itse revi tai viilaa kynsiä pois. Ammattitaitoinen kynsimuotoilija osaa poistaa geelin kynneltä siten, ettei oma kynsi vahingoitu ja neuvoo kuinka jatkossa hoidat omia kynsiä parhaiten.


Poistetaan rakennekynnet tai geelaus viilaamalla tai liottamalla rakenteen materiaalista riippuen. Lopuksi kynnet viimeistellään viilaamalla ja lakkaamalla halutessasi kynsilakalla.

KESTOLAKKAUS / GEELILAKKAUS

Geelilakkaus antaa upean kestävän lakan jopa 3 viikoksi. Lakkaus on yksinkertainen ja nopea tehdä, lopputulos on ohut ja kiiltävä. Varpaankynsissä lakkaus pysyy kauniina jopa 2 kuukautta! 
Geelilakkaus on tarkoitettu terveelle luonnonkynnelle. Koska geelilakkaus on lähes yhtä ohut kuin tavallinen kynsilakka, sillä ei voida rakentaa omaa luonnonkynttä, tämä tarkoittaa sitä että kynnen muotoa ja pituutta ei voida geelilakalla muuttaa. Mikäli luonnonkynnen pinta on hieman epätasainen, tätä voidaan kuitenkin geelilakkauksella korjata/peittää. 

Kynnet tulee huoltaa säännöllisesti noin 3–5 viikon välein. Huoltoväli vaihtelee riippuen asiakkaan oman kynnen kasvusta ja siitä kuinka kuluttavassa käytössä kynnet ovat olleet. Huollon yhteydessä vanha lakka (nimensä mukaan Soak-Off Gel Polish) liotetaan pois siihen tarkoitetulla hellävaraisella poistoaineella. Tämän jälkeen kynnelle levitetään uusi lakka, värivaihtoehtoja on paljon ja geelilakalla voi myös tehdä kauniin kestävän ranskalaisen manikyyrin. 

Koulutettu kynsimuotoilija tekee kauniin geelilakkauksen vajaassa tunnissa, huollossa menee hieman enemmän aikaa kun ensin poistetaan vanha lakka liotusmenetelmällä.

MINX

Minx Inc on perustettu Kaliforniassa vuonna 2007. Minx on erityisesti kehitetty filmimateriaali, joka voidaan kiinnittää vaativimmallekin kynnelle lämmön avulla.

Kymmenistä erilaisista vaihtoehdoista metallisia, kuvioituja ja yksivärisiä huippumuotia seuraavia designeja jokainen löytää oman suosikki kuosinsa. Tuoteskaalan monipuolisuus ja käyttö sekä luonnonkynsien että rakennekynsien päällä on muuttanut ajattelutavan huippumuodin mukaisista kynsistä!

Minx on lumonnut maailman kuuluisimmat manikyristit, median ja suunnittelijat muodin huipulta.

IBX

Jatkuva geeli/kestolakkojen poistaminen ja vaihtaminen rasittaa luonnonkynttä ja saattaa aiheuttaa niiden kuivumista, lohkeilua ja liuskottumista. Kynsialan ammattilaisena mieluummin pidämme huolta, kuin vahingoitamme kynttä. On siis jo aikakin, että geeli/kestolakat saivat ystäväkseen uuden tuotteen!

Famous Names LLC:n lanseeraama ja patentoima IBX System on kaksiosainen hoitomenetelmä, jonka avulla voidaan muodostaa suojakerros osaksi luonnonkynttä ja samalla korjata mahdollisia vaurioita. Sitä voidaan käyttää merkistä riippumatta kaikkien geelilakkausten alla ja/tai luonnonkynnen vahvistamiseen ja korjaamiseen.

IBX on lajissaan ensimmäinen ja ainutlaatuinen hoito, jossa hyödynnetään lämpöpenetroitumista ja LED -teknologiaa. Se ei siis pelkästään päällystä kynnen pintaa, kuten perinteiset kynnenvahvistukset, vaan lukkittuu kynnen sisään osaksi pintakerroksia. Kun IBX kovetetaan LED -valolla, se muodostaa lomittaisia polymeeriverkkoja kiinnittäen kynnen uloimmat kerrokset yhteen. Tuloksena on näin vahvempi luonnonkynsi, joka kestää paremmin kasvatusta ja samalla se myös suojaa kynttä mahdolliselta rasitukselta, mikäli kynnellä käytetään toistuvasti erilaisia geeli/kestolakkoja.

IBX System -hoidoilla on saatu erinomaisia tuloksia myös pidempiaikaisten kynsitraumojen hoidossa. 


 

Kauneushoitola EDGE beauty on täyden palvelun kauneushoitola Tampereen keskustassa. Olemme kauneudenhoidon ammattilaisia ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää. EDGE beautysta saat kaikki kauneuden palvelut! Palvelemme mielellämme myös miehiä ja osissa palveluita olemme myös räätälöineet erityisesti miehille sopivia palveluita.

Kynsipalvelumme ovat mittavat ja ne tehdään vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Kauneushoitola EDGE beauty tarjoaa rakennekynnet, polygeelikynnet, geelikynnet sekä akryylikynnet unohtamatta kynsien geelausta, kestolakkausta sekä luonnonkynttä helliviä IBX hoitoja. Teemme sinulle upeat rakennekynnet ja pidämme huolta luonnonkyntesi hyvinvoinnista. Olemme erikoistuneet karvanpoistoon ja menetelminä käytössä sokerointi ja vahaus, etsitpä sitten brassi tai hollywood karvanpoistoa intiimialueelle tai säärten karvanpoistoa. Teemme karvanpoistoja myös miehille! Kauneushoitola EDGE beautysta tarjoaa myös suihkurusketus. Käytämme kuuluisia ja niin ammattilaiset kuin asiakkaat hurmanneita Moroccan tan -tuotteita. Teemme myös kasvohoidot ja plasma pen -hoidot ammattilaisen otteilla. Tiestihän, että plasma pen -hoidoilla voidaan hoitaa myös muuta kuin kasvojen ihoa?  

Paikan päältä Kauneushoitola EDGE beautysta voit ostaa myös erilaisia kauneudenhoitotuotteita kotiin. Autamme mielellämme sopivien tuotteiden löytämisessä ja tietenkin kerromme lisää niin kotihoitotuotteista kuin palveluistamme.

Tervetuloa kaunistautumaan ja komistautumaan sekä myös rentoutumaan arjen keskellä Kauneushoitola EDGE beautyyn Tampereelle!