RIPSIEN KESTOTAIVUTUS / LASH LIFT

Jos etsit hoitoa, joka antaa sinulle kauniit, luonnollisen kaarevat ripset, jotka kestävät, valitse Lash Perfect Lash Lift! Ripsien kestotaivutus Tampereella tehdään tietenkin Kauneushoitola EDGE beautyssa. Lash Perfect Lash Lift ripsien kestotaivutus on luonnonripsien kuntoa parantava hoito, joka antaa ripsille vahvuutta, pituutta ja kaarevuutta. Lash lift avaa katsetta ja antaa huolitellumman ilmeen kasvoille - silmämeikkiä ei välttämättä tarvita! Ja mikä parasta, omat ripset eivät vaurioidu tai haurastu vaan saavat hoitoa ja vahvistusta. Ripsien kestotaivutus voi kestää jopa 6-8 viikkoa.

Tullessasi ripsien kestotaivutukseen voit valita mieluisimman kaarevuuden pehmeästä ja luonnollisesta aina dramaattiseen kaarevuuteen. Tämä hoito on ihanteellinen kaikille, joilla on suorat luonnonripset tai niille, jotka etsivät luonnollista kaarta ilman pidennystä.

Ripsien kestotaivutus on kiva helpotus arkeen ja meillä EDGE beautyssa se tehdään ammattitaidolla ja turvallisesti. Tervetuloa Tampereen keskustaan Kauneushoitola EDGE beautyyn ripsien kestotaivutukseen! Teemme myös kulmien muotoiluja ja värjäyksiä, ne kannattaa yhdistää ripsitöihin!


 

Kauneushoitola EDGE beauty on täyden palvelun kauneushoitola Tampereen keskustassa. Olemme kauneudenhoidon ammattilaisia ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää. EDGE beautysta saat kaikki kauneuden palvelut! Palvelemme mielellämme myös miehiä ja osissa palveluita olemme myös räätälöineet erityisesti miehille sopivia palveluita.

Kynsipalvelumme ovat mittavat ja ne tehdään vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Kauneushoitola EDGE beauty tarjoaa rakennekynnet, polygeelikynnet, geelikynnet sekä akryylikynnet unohtamatta kynsien geelausta, kestolakkausta sekä luonnonkynttä helliviä IBX hoitoja. Teemme sinulle upeat rakennekynnet ja pidämme huolta luonnonkyntesi hyvinvoinnista. Olemme erikoistuneet karvanpoistoon ja menetelminä käytössä sokerointi ja vahaus, etsitpä sitten brassi tai hollywood karvanpoistoa intiimialueelle tai säärten karvanpoistoa. Teemme karvanpoistoja myös miehille! Kauneushoitola EDGE beautysta tarjoaa myös suihkurusketus. Käytämme kuuluisia ja niin ammattilaiset kuin asiakkaat hurmanneita Moroccan tan -tuotteita. Teemme myös kasvohoidot ja plasma pen -hoidot ammattilaisen otteilla. Tiestihän, että plasma pen -hoidoilla voidaan hoitaa myös muuta kuin kasvojen ihoa?  

Paikan päältä Kauneushoitola EDGE beautysta voit ostaa myös erilaisia kauneudenhoitotuotteita kotiin. Autamme mielellämme sopivien tuotteiden löytämisessä ja tietenkin kerromme lisää niin kotihoitotuotteista kuin palveluistamme.

Tervetuloa kaunistautumaan ja komistautumaan sekä myös rentoutumaan arjen keskellä Kauneushoitola EDGE beautyyn Tampereelle!