SOKEROINTI JA VAHAUS

 
 

Etsitpä sitten brassi vahausta tai säärten sokerointia Tampereelta, tervetuloa EDGEen! Kauneushoitola EDGE beauty on erikoistunut karvanpoistoon ja palveluistamme löytyy sokerointi ja vahaus. Tarjoamme Sinulle laadukkaan karvanpoistokokemuksen ja olemme valinneet laadukkaimmat vaihtoehdot molemmista menetelmistä. Meiltä saat myös brassin ja muut intiimialueiden karvanpoistot, säärien, reisien ja kainaloiden lisäksi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme kertoo mielellään lisää käytettävistä tuotteista ja tarjoamistamme karvanpoistopalveluista. Teemme sokeroinnit ja vahaukset myös miehille esimerkiksi rinta- tai selkäkarvojen poistoon!

Suositeltava hoitoväli karvanpoistossa on 4-5 viikkoa. Alle 5 viikkoa edellisestä karvanpoistosta Kauneushoitola EDGE beautyssa, karvat lähtevät edullisemalla hinnalla. Hinnasto karvanpoistoon sokerilla tai vahalla on sama. Meillä AINA ensimmäisen valinnaisen alueen karvanpoisto -50% uusille asiakkaille (poislukien brassi ja hollywood). Karvanpoistoja voi varata myös paketteina. Paketit on hinnoiteltu edullisemmiksi ja ne säästävät myös kallisarvoista aikaasi.

Karvanpoistoon käytetään EDGEssä Depileven vahoja sekä Ecopharman ja Skin Candyn sokeria. Hoitaja valitsee tuotteen karva- ja ihotyyppisi mukaan. Voit toivoa aikaa varatessasi jompaakumpaa menetelmää.

Sokerointi


Sokeroinnilla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Sokerointimenetelmällä saadaan poistettua hyvin lyhyttäkin karvaa ja sitä voidaan turvallisesti käyttää koko vartalolle, herkimmätkin alueet silottuvat sokerimassan ansiosta ja tuloksena on karvaton, silkkinen ja pehmeä iho.

Vahaus


Vahaus on perinteinen tapa poistaa ikäviä ihokarvoja. Se on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä monella kehon alueella. Lämminvahalla ihokarvat lähtevät tehokkaasti. Depileven vahat ovat todella laadukkaita ja meillä käytetään ainoastaan hygienisimpiä menetelmiä. Filmivaha toimii upeasti pienillä alueilla, kuten kasvoilla, kainaloissa ja intiimivahauksessa. Strippivahaa käytetään suuremmille ihoalueille, kuten selkään, reisiin ja sääriin.

Vahauksessa tekijä valitsee vahan asiakkaan iho- ja karvatyypin mukaan.

Erinomaisen tarttumiskyvyn ansiosta lämminvahalla voidaan poistaa jopa 3mm pitkät karvat. Vahaus on laajoilla ihoalueilla monesti nopeampi karvanpoistotapa kuin sokerointi. Vaha levitetään myötäkarvaan ja poistetaan vastakarvaan, ja toisinaan se on paremmin sopiva karvanpoistotapa kuin sokeri, varsinkin silloin kun karva on hyvin haurasta.

Vahauksella iho pysyy sileänä useita viikkoja. Suosittelemme poistoväliksi 4-5 viikkoa.

SÄÄSTÖÄ KARVANPOISTOPAKETEILLA

Kauneushoitola EDGE beautysta on saatavilla myös karvanpoistopaketteja, jotka on hinnoiteltu edullisemmiksi ja niillä säästät myös aikaa! Suosittuja sokerointi- tai vahauspaketteja ovat olleet esimerkiksi sääret, kainalot ja brassi, Kainalot ja bikinistring sekä kokonaisvaltainen Sääret, kainalot, brassi, ylähuuli, kulmien muotoilu ja värjäys. Miehet ovat olleet tyytyväisiä karvanpoistopaketteihimme pelti puhtaaksi (sokerointi tai vahaus rintaan ja vatsaan) sekä sambaxiin (sokerointi tai vahaus pakarat ja anus).

Miksi poistaa karvat kauneushoitolassa?


Poistattaessasi säännöllisesti ihokarvoja sokeroinnilla tai vahauksella, karvan laatu ja kasvu heikkenee. Karvat kasvavat yhä huomaamattomampina ja pehmeämpinä. Karva kasvaa hentoisena, joten voit sanoa hyvästit kutiavalle sängelle. Säännöllinen karvanpoisto vahalla tai sokerilla heikentää karvankasvua ja tulee kerta kerralta hellävaraisemmaksi.

  • Karva lähtee juurineen, eikä kasva välittömästi takaisin

  • Ihon pinta pysyy sileänä pidempään

  • Karvankasvu saattaa jopa loppua kokonaan

  • Ihon pinta ei vahingoitu, toisin kuin höylätessä

  • Iho ei tulehdu

  • Hygienisempää

  • Sisäänkasvaneet karvat on helpompi hoitaa hoitolassa ja oikeilla tuotteilla

Iik, sattuuko karvanpoisto?

Kipuaistimukset ovat yksilöllisiä ja on mahdotonta sanoa toisen ihmisen puolesta, miltä mikäkin tuntuu. Riippuu myös omasta aiemmin käytetystä karvanpoistomenetelmästä, millaisiin aistimuksiin milläkin alueella on tottunut, esimerkiksi epiointi voi nostaa kipukynnystä. Kuitenkaan esimerkiksi intiimialueelle kohdentuva brasiliainen sokerointi tai vahaus tuskin on ainakaan ensimmäisellä kerralla kivuton. Haluamme muistuttaa, että me Kauneushoitola EDGEssä olemme paitsi karvanpoiston, myös asiakaspalvelun ammattilaisia. Kerro kauneushoitajallesi, mikäli jännität ja yritetään yhdessä tehdä myös karvanpoistosta mahdollisimman rento tilanne.


 

Kauneushoitola EDGE beauty on täyden palvelun kauneushoitola Tampereen keskustassa. Olemme kauneudenhoidon ammattilaisia ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää. EDGE beautysta saat kaikki kauneuden palvelut! Palvelemme mielellämme myös miehiä ja osissa palveluita olemme myös räätälöineet erityisesti miehille sopivia palveluita.

Kynsipalvelumme ovat mittavat ja ne tehdään vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Kauneushoitola EDGE beauty tarjoaa rakennekynnet, polygeelikynnet, geelikynnet sekä akryylikynnet unohtamatta kynsien geelausta, kestolakkausta sekä luonnonkynttä helliviä IBX hoitoja. Teemme sinulle upeat rakennekynnet ja pidämme huolta luonnonkyntesi hyvinvoinnista. Olemme erikoistuneet karvanpoistoon ja menetelminä käytössä sokerointi ja vahaus, etsitpä sitten brassi tai hollywood karvanpoistoa intiimialueelle tai säärten karvanpoistoa. Teemme karvanpoistoja myös miehille! Kauneushoitola EDGE beautysta tarjoaa myös suihkurusketus. Käytämme kuuluisia ja niin ammattilaiset kuin asiakkaat hurmanneita Moroccan tan -tuotteita. Teemme myös kasvohoidot ja plasma pen -hoidot ammattilaisen otteilla. Tiestihän, että plasma pen -hoidoilla voidaan hoitaa myös muuta kuin kasvojen ihoa?  

Paikan päältä Kauneushoitola EDGE beautysta voit ostaa myös erilaisia kauneudenhoitotuotteita kotiin. Autamme mielellämme sopivien tuotteiden löytämisessä ja tietenkin kerromme lisää niin kotihoitotuotteista kuin palveluistamme.

Tervetuloa kaunistautumaan ja komistautumaan sekä myös rentoutumaan arjen keskellä Kauneushoitola EDGE beautyyn Tampereelle!