MOROCCAN TAN SUIHKURUSKETUS

Suihkurusketus Tampereella on saatavilla Kauneushoitola EDGE beautysta. Suihkurusketus on turvallinen tapa saada päivettynyt tai vähän enemmänkin ruskettunut iho. Suihkurusketuksessa et altistu haitalliselle UV-säteilylle eikä suihkurusketus myöskään kuivata tai vanhenna ihoa, kuten perinteinen auringonpalvonta saattaa tehdä. Suihkurusketuksella voit olla terveen päivettynyt ympäri vuoden näilläkin leveysasteilla! Tarjoamme suihkurusketuksia koko vartalolle, sääriin ja kasvojen sekä dekolteen alueelle. Me Kauneushoitola EDGE beautyssa palvelemme myös miehiä!

Kauneushoitola EDGE beautyn ammattitaitoinen henkilökunta neuvoo sinua suihkurusketuksen voimakkuuden valinnassa, halusitpa sitten luonnollisen päivetyksen tai näyttävän rusketuksen. Suihkurusketuksen ei tarvitse näyttää keinotekoiselta! Kerromme mielellämme lisää tuotteista ja suihkurusketusmenetelmästä.

Sivun lopussa ohjeita suihkurusketukseen tulijoille, perehdythän niihin tai pyydäthän henkilökuntaamme kertomaan, miten suihkurusketukseen voi valmistautua!

Moroccan Tan -tuotteet ovat testatusti laadukkaita ja turvallisia. Tuotteissa yhdistyy arganöljyn ihoa hoitavat ja syväkosteuttavat ominaisuudet. Sen ainutlaatuinen triplavaikutteinen rusketusaineiden, ihoa kiinteyttävien ja kosteuden ihoon lukitsevien yhdisteiden ansiosta saat täydellisen ja luonnollisen sävyn joka kestää.

Moroccan Tan on alkuperäinen arganöljyllä rikastettu rusketussarja Australiasta, jolla on jo kymmeniätuhansia faneja ja käyttäjiä. Arganöljy sopii kaikille ihotyypeille ja hellii ihoa. Kauneushoitolan ammattilaispalveluiden lisäksi sarja sisältää tehokkaat ja helppokäyttöiset itseruskettavat tuotteet kotikäyttöön ja rusketuksen ylläpitoon. Kotihoitotuotteet suihkurusketusta hoitamaan saat ostettua kätevästi EDGEstä!

HUOMIOITHAN ENNEN SUIHKURUSKETUKSEEN SAAPUMISTA:

  • Älä poista/aja ihokarvoja 48h aikana ennen rusketusta.

  • Käy suihkussa ja kuori koko vartalo edellisenä päivänä, jotta ylimääräinen kuollut ihosolukko ja muut mahdolliset ylimääräiset aineet poistuvat iholta.

  • Vältä ihoa kosteuttavien pesu- ja kuorintatuotteiden käyttöä, jotta rusketus imeytyy iholle tasaisesti.

  • Älä käytä ihoa kosteuttavia voiteita, rasvoja tai öljyä suihkun jälkeen.

  • Saavu suihkurusketukseen puhtaalla iholla, ilman meikkiä, deodoranttia tai hajuvettä,sillä ne voivat vaikuttaa rusketuksen lopputulokseen negatiivisesti.

SUIHKURUSKETUKSEN AIKANA:

  • Rusketuksen ajaksi voi pukeutua esimerkiksi tummiin alushousuihin, rintaliiveihin, bikineihin tai olla ilman vaatetta.

  • Mahdollista on myös saada kertakäyttöiset string-alushousut paikan päällä.

  • Rusketuksen jälkeen pukeudu tummiin löysiin vaatteisiin, ja kenkiin, jotka eivät hierrä ihoa.


 

Kauneushoitola EDGE beauty on täyden palvelun kauneushoitola Tampereen keskustassa. Olemme kauneudenhoidon ammattilaisia ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää. EDGE beautysta saat kaikki kauneuden palvelut! Palvelemme mielellämme myös miehiä ja osissa palveluita olemme myös räätälöineet erityisesti miehille sopivia palveluita.

Kynsipalvelumme ovat mittavat ja ne tehdään vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Kauneushoitola EDGE beauty tarjoaa rakennekynnet, polygeelikynnet, geelikynnet sekä akryylikynnet unohtamatta kynsien geelausta, kestolakkausta sekä luonnonkynttä helliviä IBX hoitoja. Teemme sinulle upeat rakennekynnet ja pidämme huolta luonnonkyntesi hyvinvoinnista. Olemme erikoistuneet karvanpoistoon ja menetelminä käytössä sokerointi ja vahaus, etsitpä sitten brassi tai hollywood karvanpoistoa intiimialueelle tai säärten karvanpoistoa. Teemme karvanpoistoja myös miehille! Kauneushoitola EDGE beautysta tarjoaa myös suihkurusketus. Käytämme kuuluisia ja niin ammattilaiset kuin asiakkaat hurmanneita Moroccan tan -tuotteita. Teemme myös kasvohoidot ja plasma pen -hoidot ammattilaisen otteilla. Tiestihän, että plasma pen -hoidoilla voidaan hoitaa myös muuta kuin kasvojen ihoa?  

Paikan päältä Kauneushoitola EDGE beautysta voit ostaa myös erilaisia kauneudenhoitotuotteita kotiin. Autamme mielellämme sopivien tuotteiden löytämisessä ja tietenkin kerromme lisää niin kotihoitotuotteista kuin palveluistamme.

Tervetuloa kaunistautumaan ja komistautumaan sekä myös rentoutumaan arjen keskellä Kauneushoitola EDGE beautyyn Tampereelle!