Tuotemerkit

Kauneushoitola EDGE beauty on täyden palvelun kauneushoitola Tampereen keskustassa. Olemme kauneudenhoidon ammattilaisia ja kouluttaudumme jatkuvasti lisää. Kauneushoitola EDGE beautysta saat kaikki kauneuden palvelut.

Kynsipalvelumme ovat mittavat ja ne tehdään vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla, meiltä saat rakennekynnet, polygeelikynnet, geelikynnet sekä akryylikynnet unohtamatta kynsien geelausta, kestolakkausta sekä luonnonkynttä helliviä IBX hoitoja. Teemme sinulle upeat rakennekynnet ja pidämme huolta luonnonkyntesi hyvinvoinnista.

Saat meiltä sokeroinnit ja vahaukset, etsitpä sitten brassi tai hollywood karvanpoistoa intiimialueelle tai säärten karvanpoistoa.

Kauneushoitola EDGE beauty tarjoaa myös suihkurusketukset kuuluisilla ja niin ammattilaiset kuin asiakkaat hurmanneilla Moroccan tan -tuotteilla.

Hoitolassamme tehdää myös kasvohoidot ja plasma pen -hoidot ammattilaisen otteilla. Tiestihän, että plasma pen -hoidoilla voidaan hoitaa myös muuta kuin kasvojen ihoa?  

Paikan päältä Kauneushoitola EDGE beautysta voit ostaa myös erilaisia kauneudenhoitotuotteita kotiin. Autamme mielellämme sopivien tuotteiden löytämisessä ja tietenkin kerromme lisää niin kotihoitotuotteista kuin palveluistamme.

Palvelemme mielellämme myös miehiä ja osissa palveluita olemme myös räätälöineet erityisesti miehille sopivia palveluita.

Tervetuloa kaunistautumaan ja komistautumaan sekä myös rentoutumaan arjen keskellä Kauneushoitola EDGE beautyyn Tampereelle!